Amber Sommers - puuramber

Kom langs en laat je in de watten leggen

Ik geniet ervan als ik mensen blij kan maken met mijn huidverzorging en advies. Bel gerust voor een afspraak. Dan gaan we samen aan de slag om je huid gezonder en mooier te maken. Welke behandeling je ook wil, ik doe het altijd met veel energie en pure aandacht voor jou.

Bel om een afspraak te maken: 06-54968682. Of boek online via onderstaande button.

boek tijd voor jezelf

Huidverzorging op z’n puurst

puuramber

Puuramber. Die naam is niet zomaar gekozen. Ik, Amber Sommers, heb iets met puur. Ik hou van ambachtelijk boerenbrood en kruidenthee, van mensen die oprecht zichzelf zijn. En van pure huidverzorgingsproducten.

Ik ontdekte al snel dat de huid het beste reageert op natuurlijke, plantaardige ingrediënten. Ik werk daarom uitsluitend met kwaliteitsproducten zoals natuurlijke suikerpasta van Pandhy, minerale make-up en de cosmetica van Dr. Baumann. Deze producten zijn biologisch of bionoom en dierproefvrij. Hierdoor zijn ze ook geschikt als je huidproblemen hebt.

Huidverbetering is mijn specialisme

De huid is het grootste orgaan van je lichaam. Daarom verdient het de beste verzorging. De afgelopen jaren heb ik me gespecialiseerd in huidverbetering met een opleiding dermatologie en trainingen in massages, verzorgingsproducten en huidproblemen. Ik ben dus niet alleen schoonheidsspecialist maar vooral: huidspecialist.

Elke huidverbeterende behandeling start met een huidanalyse. Hiermee bepaal ik welke behandelingen en producten het beste voor jou gaan werken. Elke behandeling, of dat nu een dermaroller, een bindweefselmassage of een reguliere gezichtsbehandeling is, heeft als doel om jouw huid van binnenuit gezond en veerkrachtig te maken. Je zult zien dat deze aanpak écht resultaat geeft.