Amber Sommers - puuramber

Laat je verwennen met natuurlijke huidverzorging

Mijn salon heet puuramber. Die naam is niet zomaar gekozen. Ik, Amber Sommers, heb iets met puur. Ik hou van ambachtelijk brood en verse kruidenthee, van de ongerepte natuur. Ik hou van mensen die oprecht en authentiek zijn. En ik hou van pure, natuurlijke huidverzorging. Wil jij je huid mooier en gezonder maken? Maak dan een afspraak.

Mail naar amber@puuramber.nl, bel naar 06-54 96 86 82 of boek online via de button rechtsonder op deze pagina.

Kies voor pure schoonheid

Ik geniet ervan om mensen te helpen een gezonde, stralende huid te krijgen en behouden. Als huidspecialiste zie ik dagelijks het effect van natuurlijke huidverzorging en cosmetica. Deze producten ondersteunen je huid, zonder afsluitende of irriterende bestanddelen die vaak in reguliere verzorgingsproducten zitten. Ze maken je huid gezonder, zachter en gladder; oneffenheden verminderen, en irritaties verdwijnen.

Daarom werk ik met puur natuurlijke huidverzorging en cosmetica van Dr. Baumann. Deze producten bieden jouw huid de beste verzorging, met de kracht van de natuur. Ze zijn 100% huideigen en huididentiek, biologisch, dierproefvrij en milieuvriendelijk. Goed voor de natuur, goed voor jou.

Advies bij huidproblemen

Ik ben gespecialiseerd in advies bij huidproblemen als acné, eczeem of rosacea. Met een opleiding dermatologie en trainingen in huidproblemen, massages en verzorgingsproducten heb ik alle kennis in huis om jou te helpen. Heb je last van huidklachten? Ik kijk graag samen met jou hoe we die gaan aanpakken en je huidconditie kunnen verbeteren. Want de juiste aanpak, die is er.

Verzorg je huid van binnenuit

Een goede ontwikkeling is dat steeds meer mensen voor een bewuste en uitgebalanceerde lifestyle kiezen. Dit betekent gezond eten, voldoende bewegen en sporten, goed slapen en mindful leven. Deze goede zorg voor lichaam en geest zorgt er dan ook voor dat je goed in je vel zit.

Helaas is bewuste huidverzorging voor veel mensen nog geen vast onderdeel van deze levensstijl. De cosmetica die veel vrouwen en mannen gebruiken zitten vol met synthetische ingrediënten die de huid meer kwaad dan goed doen. Daarnaast hebben veel schoonheidsspecialisten enkel oog voor de huid, de oppervlakte, maar niet wat zich onder de huid afspeelt. Zij behandelen de symptomen van huidproblemen, maar niet de oorzaken ervan.

Mijn gezichtsbehandelingen helpen om je huid gezonder te maken. Maar het echte werk, dat doe jij zelf. Met goede voeding en dagelijks goede verzorging van je huid. Wist je dat acne erger kan worden door koemelkproducten? Of dat veel reguliere huidcrèmes je huid afsluiten en klachten kunnen verergeren? Ook hierin geef ik je graag advies.

Mijn doel is dat jij een prachtige, gezonde huid hebt waar je blij mee bent. Ik help je graag dat te bereiken. Wil jij dat ook? Kom dan eens langs!