anti aging boost

Wat kost de anti-aging boost?

Met oppervlaktereiniging en massage met hyaluronzuur.

75 minuten € 90,00
Kuur van 3 behandelingen (10% korting) € 243,00

Bel om een afspraak te maken: 06-54968682. Of boek online via onderstaande button.

boek tijd voor jezelf

Anti-aging boost

Als je ouder wordt verandert je huid. Je lederhuid wordt dunner en de aanmaak van elastine- en collageenvezels vermindert, wat de huid slapper en kwetsbaarder maakt. Daarbij kan je huid, in de loop der jaren, verouderen door bijvoorbeeld roken of zonnen.

Gelukkig kan je de zichtbare tekenen van huidveroudering bestrijden. De anti-aging boost helpt om een frisse, vitale uitstraling te behouden. De behandeling herstelt onzuiverheden, verbetert de aanmaak van collageen en elastine en voert afvalstoffen af. Je huid ziet er weer jonger en gezond uit.

De behandeling bestaat uit een combinatie van een fruitzuurpeeling en een bindweefselmassage, met daarna een voedende nabehandeling. Hiervoor gebruik ik uitsluitend natuurlijke producten, waaronder die van Dr. Baumann. Dit merk gebruikt huideigen, huididentieke ingrediënten waardoor het je huid echt van binnenuit gezonder maakt.

De fruitzuurpeeling

Een fruitzuurpeeling is een intensieve aanpak die huidvernieuwing stimuleert. Hiervoor wordt fruitzuur gebruikt. In hogere concentraties mag dit uitsluitend door huidspecialisten worden toegepast. Ik werk met glycolzuur, een zuur op basis van suikerriet, omdat dit de beste resultaten geeft.

Het zuur wordt korte tijd aangebracht op je gezicht. Het gaat een chemische reactie aan met de huid en weekt de bovenste huidlaag los. Deze bestaat uit dode huidcellen. Dit is niet pijnlijk, je huid wordt hooguit wat rood en jeukerig. Zodra het gewenste effect is bereikt verzorg ik je huid met een verkoelende, verzachtende nabehandeling.

Het zuur verwijdert de dode huidcellen en stimuleert hierdoor de aanmaak van nieuwe, jonge cellen. Dit vermindert oneffenheden en geeft je huid een veerkrachtige en gezonde uitstraling.

De bindweefselmassage

Een bindweefselmassage is een diepe huidmassage. Geen massage ter ontspanning, maar met als doel de huid gezonder te maken. De massage werkt in op de diepere huidlagen, waar het bindweefsel zit.

De bindweefselmassage stimuleert de celdeling en doorbloeding. Dit brengt meer zuurstof in je huid en voert afvalstoffen sneller af. Daarnaast verbetert het de aanmaak van collageen- en elastinevezels. Deze vezels bevinden zich in de diepere huidlagen en houden je huid soepel en stevig.

Je huid ziet er daadwerkelijk jonger en gezonder uit na een bindweefselmassage. De verbeterde doorbloeding geeft je huid een stralende teint, de afvoer van afvalstoffen vermindert onzuiverheden en de toegenomen collageen en elastine maken je huid strakker.

Wanneer kies je de anti-aging boost?

Al vanaf je 30ste levensjaar krijgt je huid de eerste tekenen van huidveroudering. Die veroudering kun je niet tegengaan. Maar wél de zichtbare kenmerken ervan.

Met de fruitzuurpeeling en bindweefselmassage worden twee effectieve behandelingen gecombineerd. Dit geeft een optimaal resultaat. Je huid wordt intens gestimuleerd en verzorgd. De nabehandeling met liposomen en een passende dag-, oog- en lipverzorging werkt extra voedend en verzorgend.

De anti-aging boost werkt preventief: het helpt bij het behoud van een jonge, vitale uitstraling. Maar het geeft ook goede resultaten als je al zichtbare huidveroudering hebt. Bijvoorbeeld bij kraaienpootjes of rimpels, een verslapte huid, een bleke huid of een slechte doorbloeding.