puuramber - gezichtsbehandelingen met dr baumann

Wat kost een gezichtsbehandeling?

De reguliere gezichtsbehandelingen zijn ingedeeld naar tijd. Jij kiest wat je prettig vindt of denkt nodig te hebben.

45 minuten € 67,50
60 minuten € 82,50
75 minuten € 97,50
90 minuten € 110,00

Kom je voor het eerst? Dan raad ik de behandeling van 60 minuten aan. Voor de eerste behandeling zal een intake gesprek plaatsvinden. Hiervoor wordt eenmalig 15 minuten extra tijd ingeboekt. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Afspraak maken?

Mail naar amber@puuramber.nl, bel naar 06-54 96 86 82 of boek online via de button rechtsonder op deze pagina.

Gezichtsbehandelingen met Dr. Baumann

Omdat jij en je huid uniek zijn!

Geen huid is hetzelfde en daarom wordt iedere behandeling aangepast aan jouw huidtype, huidconditie en persoonlijke wensen.

Deze behandelingen met natuurlijke huidverzorgingsproducten geven de huid een perfecte bescherming en zorgen voor herstel. De huid wordt goed gevoed, wordt strakker en heeft een frisse, stralende gezondere uitstraling. Ook wordt het vochtigheidsgehalte van de huid zichtbaar verbeterd door het gebruik van liposomen.

Wil je een anti-aging behandeling, een acne behandeling of juist een geheel ontspannende behandeling? Het kan allemaal. In overleg bepalen we samen wat de meest geschikte behandeling voor jou is.

In de reguliere gezichtsbehandeling zit standaard:

  • Huidanalyse
  • Oppervlakte reiniging en peeling (±10 min)
  • Verwijderen onzuiverheden (5-30 min)

De overige beschikbare tijd wordt gebruikt voor het verwijderen van ongewenste haartjes op het gezicht, een gezichtsmassage, decolleté massage, hoofdhuid massage of een aan jouw huid aangepast masker. We sluiten af met het gebruik van liposomen en een passende dag, oog- en lipverzorging. Ook krijg je advies over natuurlijke huidverzorging en cosmetica voor thuis.