Dr. Baumann producten ophalen of bestellen?

De producten van Dr. Baumann worden exclusief verkocht door huidspecialisten en -therapeuten die uitgebreide kennis hebben van de huid en van cosmetica. Het is belangrijk om de juiste verzorgingsproducten voor jouw huid te gebruiken, want alleen dan bereik je het gewenste effect.

Daarom zijn de Dr. Baumann producten alleen te verkrijgen nadat je een huidanalyse hebt gehad door een Dr. Baumann huidspecialist en je bekend bent met het gebruik.

Heb je al eerder een huidanalyse laten doen en ben je bekend met de producten?

Dan kun je de Dr. Baumann producten direct bestellen. Vul het formulier op deze pagina in, dan stuur ik je een bestelformulier toe. Je kunt de producten ook kopen na afloop van een behandeling.

Heb je nog niet eerder een afspraak met een Dr. Baumann huidspecialist gehad?

Neem dan contact op voor een gratis productadvies-gesprek.

Tijdens dit gesprek adviseer ik je welke producten jij het beste kunt gebruiken. Daarna kan je de producten direct meenemen of bestellen via het bestelformulier wat je na het gesprek van me krijgt. Je kunt ze dan op een later moment ophalen of thuis laten bezorgen.

Wil je een gratis adviesgesprek boeken, producten bestellen of heb je vragen over Dr. Baumann? Neem contact op via amber@puuramber.nl of tel 06-54968682.

Wil je eerst meer weten over de prijzen van Dr. Baumann? Bekijk dan de prijslijst met informatie over de kosten bij gebruik.

Opvragen bestelformulier Dr. Baumann producten