wie is Amber

‘puuramber’ heet niet voor niets ‘puuramber’. Ik, Amber Sommers (48) heb iets met puur. Ik ben geboren in het mooie, Brabantse land, hou van kruidenthee en boerenbrood, van mensen die zichzelf zijn en van cosmetica producten met uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Daar wordt je huid blij van, en dus ik ook.

Amber SommersVoordat ik huidspecialist werd, werkte ik lange tijd in het bedrijfsleven. Ik was efficiënt en professioneel, maar kreeg steeds sterker de behoefte om zacht en zorgzaam te zijn. Ik wilde mensen helpen, in de watten leggen, en huidverzorging had altijd al mijn interesse.

Dus besloot ik het erop te wagen: ik voltooide een gedegen opleiding tot schoonheidsspecialist en werd alleen maar enthousiaster. Ik vergrootte mijn kennis nog met aanvullende cursussen. Bekwaamde me in diverse massage technieken, volgde trainingen op het gebied van acne en cosmetische ingrediënten en rondde een opleiding dermatologie voor schoonheidsspecialiste af. Vervolgens kwam het echte werk, en deed ik ervaring op in verschillende salons.

Inmiddels werk ik al weer een aantal jaren als zelfstandige en doe dit vanuit mijn fijne locatie op de Gerrit van der Veenstraat 29 in Amsterdam-Zuid. Ik geniet ervan om mensen een op maat gemaakte  gezichtsbehandeling te geven en samen te werken aan het verbeteren van de huid. Hiervoor gebruik ik de volledig natuurlijke en bionome producten van Dr. Baumann zodat de huid optimaal gezond kan worden en blijven. Dit houdt in dat er geen minerale olie, synthetische conserveringsmiddelen (o.a. parabenen) of andere ingrediënten inzitten die uw huid verstoppen en kunnen irriteren.

Ik doe dit vol energie en pure aandacht!