manier van werken

1. cosmetica en huidanalyse

Weet u dat 80% van de vrouwen verkeerde cosmetica gebruikt en dat 20% van de vrouwen huidproblemen krijgt als gevolg van het gebruik van verkeerde cosmetica? Daarom begint een goede conditie van de huid bij goede informatie over de juiste huidverzorgende producten.

Omdat ik beschik over ruime kennis van de huid, huidaandoeningen en cosmetica ingrediënten, kan ik u helpen de juiste keuze te maken.

Voor elke eerste behandeling vindt een intake gesprek plaats. Hierin verken ik uw wensen en krijgt u informatie over de huid, de werking van bepaalde ingrediënten en kijken we of uw huidige verzorgingsproducten aansluiten bij uw wensen en huid.

Daarna volgt -aan het begin van de behandeling – een huidanalyse. Een gezonde huid is makkelijk te herkennen. Deze is voorzien van vocht, zacht en voelt goed aan. Maar als uw huid droog, onrustig, ontstoken of zelfs beschadigd is, dan speelt er iets anders. Daarom is het goed om uw huid te zien en te voelen.

2. de behandeling

Na de huidanalyse begin ik met de behandeling. Ik kijk waaraan uw huid behoefte heeft, en pas daar mijn werkwijze op aan. Iedere behandeling is dus op maat! Dat is van belang, want elk huidtype, en elke huidaandoening vraagt om een specifieke aanpak.

Daarbij kijk ik of er sprake is van een verdikte, verslapte, slecht doorbloede huid. Een ondervoede, onzuivere of verstopte huid. Ook andere factoren die invloed hebben, zoals weersomstandigheden, of stress, worden in het behandelplan meegenomen. Door de juiste huidverzorging voor thuis te bepalen, werken we samen aan een optimaal herstel en de beste verzorging van uw huid.

Eventuele persoonlijke wensen met betrekking tot het verwijderen van overtollige haartjes in het gezicht zijn inbegrepen. Ook het verven van wimpers en/of wenkbrauwen is extra bij te boeken.

3. bionome producten

puuramber werkt uitsluitend met bionome producten van zeer hoge kwaliteit. De ingrediënten garanderen de best mogelijke verdraagbaarheid en de best mogelijke werking. Bionoom betekent dat alle ingrediënten in de cosmetica volgens de wet van de wetenschap zijn samengesteld.

Dr.Baumann is een bionoom merk. De producten doen daadwerkelijk wat ze beloven, dragen bij aan een gezonde huid en verbeteren de weerstand van de huid. Dr. Baumann Cosmetics is uitgegroeid tot een begrip voor wie belang hecht aan een natuurlijke huidverzorging van hoge kwaliteit. Deze wordt bereikt door een selectie van alleen natuurlijke ingrediënten die de gezondheid en de werking van de huid maximaal respecteren en versterken.

Alleen de cosmetische ingrediënten waarvan wetenschappelijk is bewezen dat deze een positieve functie voor uw huid hebben, worden verwerkt in Dr. Baumann cosmetica.

Klik hier voor de verschillende productlijnen van Dr. Baumann of ga naar dr-baumann.nl voor meer informatie.